Adobe Acrobat AI-assistent kan afbeeldingen genereren in pdf-app 

adobe acrobat pdf lezer in edge

De Adobe Acrobat AI-assistent helpt gebruikers eenvoudig afbeeldingen te genereren en bewerken op basis van tekstprompts, zonder de applicatie te verlaten. 

Adobe kondigt een reeks nieuwe AI-functies aan in Adobe Acrobat, die Adobe Firefly onder zijn vleugels neemt. De Acrobat AI-assistent stelt gebruikers in staat om afbeeldingen te maken en bewerken in pdf’s met behulp van tekstprompts, zonder de app te verlaten. Acrobat is de eerste pdf-oplossing die in-app generatieve afbeeldingsmogelijkheden biedt. De nieuwe AI-functies zijn vanaf 18 juni gratis uit te testen voor een bepaalde periode.  

AI-assistent Acrobat

Acrobat is de eerste pdf-oplossing die in-app generatieve afbeeldingsmogelijkheden biedt. In het pdf-document kan je eenvoudig afbeeldingen bewerken door bijvoorbeeld de achtergrond te verwijderen, de afbeelding bij te snijden, of inhoud in de documentafbeeldingen toe te voegen. Zo kan je afbeeldingen in de Acrobat-app snel en eenvoudig aanpassen, zonder de app te verlaten. 

lees ook

Generatieve AI voor Adobe Express nu algemeen beschikbaar

Verder is het ook mogelijk om afbeeldingen te genereren binnen Acrobat. Van het aanpassen van de grootte, de stijl, of het toevoegen van afbeeldingen aan elk deel van een document: dankzij deze tools hoef je geen creatieve expert te zijn om je pdf-document nieuw leven in te blazen. De bewerkingsopties voor afbeeldingen worden mogelijk gemaakt door Adobe’s Firefly Image 3-model.  

Aan de slag

Adobe geeft gratis toegang tot alle functies van Acrobat AI-Assistent van 18 juni tot en met 28 juni. Alle individuele Acrobat Standard- en Pro-klanten krijgen gedurende die periode en zonder extra kosten 250 generatieve credits per maand voor de functies ‘Afbeelding bewerken’ en ‘Afbeelding genereren’.  

Na deze periode kunnen gratis Reader- of betaalde Acrobat-klanten een add-on-abonnement op AI-Assistant aanschaffen. De Early access-prijzen voor het AI-Assistant-add-on-abonnement beginnen bij 4,99 dollar per maand en zijn beschikbaar tot 4 september.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home