Adobe lanceert Frame.io V4 met verbeterde end-to-end workflow 

Adobe Frame.io

Adobe rolt de nieuwe bètaversie van Frame.io V4 uit op web, iPhone en iPad voor gratis en professionele gebruikers.  

Adobe stelt de nieuwe bètaversie van Frame.io V4 voor die zich focust op een verbeterde werkervaring waarin gebruikers hun volledige workflow kunnen uitwerken en beheren op één platform. Nieuwe functies zoals diverse tagmogelijkheden, gedetailleerde feedback-opties en een flexibel metadataframework zorgen voor een efficiënter verloop van het creatieve proces.  

End-to-end workflow

Adobe besteedde met deze nieuwe versie van Frame.io veel aandacht aan het workflow-beheer, vergelijkbaar met platformen zoals Asana of Monday. In de vorige versie van Frame.io konden gebruikers media-items delen, beoordelen en goedkeuren, maar in de vierde versie wordt deze set aan mogelijkheden sterk uitgebreid. 

Adobe Frame.io V4

Zo is er het vernieuwde beoordelings- en goedkeuringsproces waarbij gebruikers gedetailleerde feedback op bestanden kunnen plaatsen. Die feedback kan op specifieke locaties in het mediabestand worden toegevoegd, om zo nauwkeurig mogelijk de feedback te richten naar het juiste element. Die opmerkingen kunnen ook bijlagen, emoji’s of hashtags bevatten.  

Flexibel metadataframework

Eén van de opvallendste toevoegingen is het metadataframework, waarmee gebruikers hun workflow volledig kunnen personaliseren. Met het flexibele metadataframework in V4-bèta kan je eenvoudig assets taggen, sorteren en groeperen in collecties om een aangepaste workflow voor je team te creëren. Dit framework biedt bovendien 32 metavelden en flexibele aangepaste velden zoals status, selecties, beoordeling, verantwoordelijke en meer. Op die manier kan er eenvoudig gefilterd worden om de voortgang bij te houden.  

Frame.io krijgt met deze vierde versie dus een grote make-over met verbeterde nieuwe functies die het voor gebruikers eenvoudiger maakt om hun werk efficiënt uit te voeren binnen het team. Met de Frame.io V4 hoeven creatievelingen geen beroep te doen op meerdere applicaties om hun workflow te beheren, maar zit alles gebundeld in één platform. De vernieuwde versie is ook beschikbaar voor iPhone en iPad.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home