Adobe voegt videobewerkingsmogelijkheden Frame.io toe aan Creative Cloud

Adobe Creative Cloud wordt uitgebreid met mogelijkheden van Frame.io. Het wordt daarmee voor het eerst duidelijk welke mogelijkheden de overname van Frame.io biedt voor Adobe-gebruikers.

In de Creative Cloud van Adobe kunnen creative professionals aan de slag met Premiere Pro en After Effects. Door de overname van Frame.io krijgt dat aanbod een uitbreiding. Het gaat om een extensie voor gebruikers van de meest recente versies van Premiere Pro en After Effects. Zij kunnen voortaan ook inloggen op Frame.io met de inloggegevens van Adobe.

Vorig jaar telde Adobe 1,275 miljard dollar neer voor de overname van Frame.io. De overname had voor Adobe als doel zijn klanten een beter samenwerkingsplatform te bieden voor het bewerken van video’s.

lees ook

Adobe koopt samenwerkingsspecialist Frame.io voor 1,27 miljard dollar

Sneller goedkeuring

“Nu er meer video-inhoud wordt gemaakt dan ooit en werken op afstand de nieuwe norm wordt, stelt Frame.io in de Creative Cloud videobewerkers en belanghebbenden zoals producenten, bureaus en klanten in staat naadloos samen te werken en sneller tot de definitieve goedkeuring te komen”, zegt Paul Saccone, VP Marketing voor Frame.io, in een persmededeling.

De toevoeging zorgt ervoor dat gebruikers hun video’s kunnen delen, al staat er wel een beperking op het aantal ontvangers. Samenwerkingen worden verder aangemoedigd door twee gebruikers tegelijk toe te laten op één videoproject. Beide gebruikers zijn op dat moment in staat om aanpassingen door te voeren. Bestandsoverdrachten worden bovendien sneller en gebruikers krijgen 100 GB opslagplaats bij Frame.io.

Laat ondanks de aanpassingen de goedkeuring toch nog even op zich wachten, dan kunnen gebruikers al starten aan het volgende project. In totaal kunnen vijf projecten gelijktijdig in de bewerkingsfase zitten.

Gebruikers kunnen onmiddellijk de nieuwe mogelijkheden uittesten.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home