Acer onthult nieuwe Veriton K-workstations

Acer lanceert een nieuwe reeks van Veriton K-workstations, gericht op onder andere CAD-designers.

Acer richt zich met zijn nieuwe Veriton K-workstations om grafische ontwerpers, CAD-designers en foto- en videobewerkers. De nieuwe reeks van workstation-desktops komt voorzien van krachtige hardware, met als kloppend hart een processor uit Intels Core i7 of Xeon E-gamma. De Xeon-edities komen met ECC-geheugen, dat maximaal configureerbaar is tot 64 GB. Langs de grafische kant voorziet Acer een selectie van Nvidia RTX of Quadro-gpu’s. Voor interne opslag kiest Acer voor een PCIe NVMe-SSD.

De computerbouwer voorziet verder tien USB-poorten, twee DisplayPort-aansluitingen, HDMI en zelfs VGA. Via de bios is er extra wachtwoordbeveiliging van de interne opslag voorzien en e toestellen onderstelen Wake-on-Lan. Tot slot hebben de Veriton K-workstations een TPM 2.0-module aan boord en krijgen ze een one button recovery-optie, om het systeem indien nodig snel te herstellen.

Prijs en beschikbaarheid

Omdat deze workstations exclusief op professioneel gebruik met gespecialiseerde softwaresuites is gericht, zijn de toestellen ISV-gecertificeerd. De Acer Veriton Workstation K8-660G i7 krijgt een startpijs van 999 euro mee, voor de K8-660G Xeon 2226G is dat 1.499 euro, de K8-660G 2288G zal tot slot 2.499 euro kosten. Prijzen zijn exclusief btw. Alle varianten komen vanaf de tweede helft van juni beschikbaar.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home