Acer lanceert Wave 7-router: overal ononderbroken verbinding 

Acer - Wave 7

De nieuwe Acer Wave 7-router biedt een beveiligd en robuust netwerk waarmee je overal in huis verbonden blijft. 

Acer breidt zijn portfolio draadloze routers uit met de Acer Wave 7 mesh-router, ondersteund door de nieuwste Wi-Fi 7-technologie. Hiermee belooft de router een brede en betrouwbare dekking te bieden voor woningen met veel apparaten, met snelheden tot 6400 Mbps. De router is mogelijk in twee configuraties en verkrijgbaar in packs vanaf juli.  

Overal verbonden

De nieuwe Acer Wave 7-router biedt een robuust en beveiligd netwerk dat overal in huis ononderbroken verbinding garandeert, en maakt gebruik van de WiFi-7-standaard. Het biedt bovendien snelheden tot 6400 Mbps en is verkrijgbaar in twee configuraties: een combinatie van 2,4 GHz en 5GHz, of een combinatie van 2,4 GHz en 6 GHz.  

Acer Wave 7 mesh-router

Daarnaast maakt de router gebruik van 320 MHz-kanaalondersteuning en Multi-Link Operations (MLO)-technologie. Verdere uitbreiding is mogelijk dankzij meerdere toegangspunten die toegevoegd kunnen worden. De router beschikt over drie Gigabit Ethernet-poorten met schakelbare WAN/LAN-mogelijkheden, en ingebouwde Wi-Fi Protected Access (WPA)-beveiliging. 

lees ook

Acer lanceert nieuwe zakelijke laptops, desktops en Chromebooks

Tot slot is de Acer Wave 7 mesh-router voorzien van hybride QoS-software (Quality of Service) die compatibel is met Intel Killer Prioritization Engine voor het versnellen en prioriteren van netwerkverkeer. De ingebouwde TrendMicro Home Network Securityengine waarborgt de veiligheid en privacy in het netwerk.  

De Acer Wave 7 is vanaf juli beschikbaar voor een prijs van 119 euro (1 pack), 199 euro (2 pack) en 299 euro (3 pack). 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home