Paessler en Belgische Lansweeper gaan samenwerken

Paessler PRTG

Paessler slaat de handen in elkaar met Belgische IT-bedrijf Lansweeper uit Dendermonde om de monitoring van IT-assets te versterken.

Voor alle netwerken, met uitzondering van de kleinste, is een inventaris via een spreadsheet vandaag de dag niet langer voldoende. Het Belgische Lansweeper geeft complete zichtbaarheid aan de verzameling van alle technologische assets binnen een organisatie. Het zet onbekende risico’s om tot bekende risico’s om ze te monitoren. Zo kan de beheerder bijvoorbeeld drempels en meldingen toekennen.

Deze expertise vormt een ideale aanvulling op de diensten van Paessler zoals onder andere de gezondheids- en prestatiemonitoring van de volledige infrastructuur.

De meerwaarde van de samenwerking voor Paessler zit vooral in de toevoeging van een nieuw integratiekader en API. Dit stelt Paesslers’ PRTG in staat om informatie over assets op te halen uit Lansweeper met behulp van zowel out of the box REST Custom Sensors als EXE / Script Sensors.

Lansweeper levert ook meer dan vijfhonderd vooraf gedefinieerde rapporten. Wil je een overzicht van alle apparaten waarvan de garantie binnen zestig dagen afloopt? Of wat met Windows-apparaten zonder het laatste Service Pack?

Een goed beheer van de assets van een bedrijf, ongeacht van welke grootorde, is belangrijk. De juiste middelen beschikbaar hebben op het juiste moment voor zij die ze nodig hebben, heeft een grote impact op de efficiëntie en winstgevendheid van die organisatie. Met de integratie van Lansweeper hoopt Paessler een ideale oplossing te bieden voor dat probleem.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home