Github’s Copilot Enterprise vanaf nu beschikbaar 

Bron: GitHub

Github lanceert Copilot Enterprise, de opvolger van Copilot Business maar met enkele nieuwe functies. Deze geavanceerde versie is gebaseerd op de codebase van jouw bedrijf en integreert in bèta de Bing-zoekmachine.  

GitHub kondigt een meer geavanceerde versie aan van zijn door AI-aangedreven coderingassistent: Copilot Enterprise. Deze nieuwe versie kan worden aangepast aan de processen van een bedrijf wat het werk van ontwikkelaars efficiënter maakt. De tool heeft toegang tot zowel de code als de bijhorende documentatie van een organisatie, en kan op basis daarvan vragen beantwoorden.

Copilot Enterprise heeft alle functies van het bestaande Business-plan, maar voegt er nog drie kernfuncties aan toe. Bovendien wordt de Bing-zoekmachine rechtstreeks geïntegreerd in Copilot Enterprise (in bètaversie). Dat is handig voor vragen over zaken die misschien veranderd zijn sinds de training van het AI-model. Het abonnement kost 39 dollar per gebruiker per maand en is vanaf nu beschikbaar.  

Drie nieuwe kernfuncties

Begin dit jaar maakte Github de Copilot Chat nog algemeen beschikbaar. Nu kondigt het bedrijf een nieuwe geavanceerde versie van Copilot Enterprise aan, gebaseerd op het huidige Business-plan. GitHub omschrijft Copilot Enterprise als “een metgezel die de institutionele kennis van uw organisatie binnen handbereik van uw ontwikkelaars brengt”. Deze nieuwe geavanceerde versie bevat drie kernfuncties.  

  • Beter inzicht in unieke codebase van jouw organisatie: De nieuwe versie stroomlijnt codenavigatie en –begrip voor ontwikkelaars voor een snellere implementatie van functies, probleemoplossing en codemodernisering.  
  • Snelle toegang tot organisatiespecifieke kennis: De chat zit geïntegreerd in GitHub.com, zodat ontwikkelaars efficiënt vragen kunnen stellen en de antwoorden gebaseerd zijn op de bedrijfsspecifieke codebase en documentatie. Copilot kan zo suggesties bieden die gebaseerd zijn op relevante documentatie en standaarden van het bedrijf. 
  • Pull-aanvragen sneller beoordelen: Aan de hand van gegenereerde samenvattingen van pull-aanvragen kunnen ontwikkelaars efficiënter te werk gaan. Copilot Enterprise kan diffs van pull-aanvragen analyseren, zodat ontwikkelaars meer tijd kunnen besteden aan het geven van waardevolle feedback. 

lees ook

Microsoft lanceert goedkoper Copilot-abonnement voor kmo’s

Volgens GitHub kunnen “teamleden vragen stellen over publieke en private code, snel aan de slag gaan met nieuwe codebases, meer consistentie opbouwen tussen engineeringteams en ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot dezelfde standaarden en hetzelfde werk dat eerder is gedaan.” 

Geïntegreerde Bing-zoekmachine

Om niet alleen de inzichten uit de eigen interne kennisbanken te verkrijgen, maar ook de nieuwste informatie uit het internet te halen, wordt Bing Search geïntegreerd in Copilot Chat, dat beschikbaar is in bèta voor GitHub Copilot Enterprise.  

Bron: GitHub

GitHub Copilot Enterprise wordt geleverd met dezelfde functies voor seat- en beleidsbeheer als Copilot Business en vereist dat jouw bedrijf reeds gebruikmaakt van GitHub Enterprise Cloud. De Copilot Enterprise is verkrijgbaar aan een prijs van 39 dollar per gebruiker per maand. 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home