Apple lost bugs op met nieuwe macOS 14.4.1 update 

Apple voert verbeteringen door aan MacOS Sonoma 14.4 met een nieuwe update die recent ontdekte bugs herstelt.  

De recent gelanceerde macOS Sonoma 14.4 update kreeg te maken met heel wat problemen. Usb-hubs en –apparaten bleken niet meer te werken op Mac en ook Java functioneerde niet op Apple Silicon Macs na de update naar macOS Sonoma 14.4. Apple biedt met de macOS 14.4.1 update een oplossing voor deze problemen en heeft bugfixes en beveiligingsverbeteringen in huis. Gebruikers kunnen deze update vanaf nu doorvoeren maar het kan een paar uur duren voordat het op alle Mac’s verschijnt.  

Bugs aangepakt

De nieuwe Mac-update macOS 14.4.1 is vanaf nu beschikbaar. Gebruikers kunnen deze updaten doorvoeren door naar Systeeminstellingen te gaan, Algemeen en vervolgens op Software-update te klikken. De update met buildnummer 23E224 wordt nu uitgerold maar het kan enkele uren duren voordat het op iedere Mac verschijnt. 

lees ook

Intrede iOS 17.4 opent deuren voor EU-gebruikers 

Deze nieuwe macOS 14.4.1-update biedt oplossingen voor bugs waaronder usb-hubs op externe beeldschermen die niet herkend worden, apps die Java bevatten die niet functioneren en Audio Unit-plug-ins die ontworpen zijn voor professionele muziekapps die niet openen.  

Ondervond je problemen met één van bovenstaande bugs? Dan is het aangeraden om de update door te voeren. Ook gebruikers die hier niet mee te maken hebben, kunnen de update doorvoeren.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home