TomTom levert kaartdata voor Qualcomm Aware Platform

TomTom gaat kaartdata en API’s leveren aan het Qualcomm Aware Platform dat wereldwijde zichtbaarheid en beheer van assets biedt.

Kaartenspecialist TomTom gaat samenwerken met Qualcomm. Het doel is om kaartdata en API’s te leveren die het Aware Platform ondersteunen. Dit platform verbetert de tracking van goederen en het beheer van de toeleveringsketen door nauwkeurige locatiegegevens en real-time informatie te bieden aan organisaties wereldwijd.

Qualcomm zal gebruik maken van de kaartdata van TomTom om een geïntegreerd platform aan te bieden dat flexibel inspeelt op de behoeften aan zichtbaarheid van assets. Dit platform combineert Qualcomm’s technologieën met de expertise van TomTom in kaartontwikkeling, wat leidt tot verbeterde locatiebepaling en assetmanagement.

Het Qualcomm Aware Platform maakt gebruik van zowel hardware als softwareoplossingen om connectiviteit te beheren en locatie-oplossingen te bieden. Gebruikers kunnen via dit platform de locatie en omgevingscondities van hun goederen volgen, wat belangrijk is voor een efficiënt beheer van de logistieke keten.

De samenwerking tussen TomTom en Qualcomm stelt beide bedrijven in staat om te anticiperen op toekomstige uitdagingen in diverse industrieën door middel van geavanceerde IoT-oplossingen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home