ServiceNow breidt generatieve AI van Now Assist uit

servicenow era software

Het Amerikaanse softwarebedrijf ServiceNow voegt een trio van nieuwe functies toe aan zijn portfolio van generatieve AI. De nieuwe oplossingen zijn alle drie geïntegreerd in het ServiceNow Platform.

Now Assist is een collectie van generatieve AI-oplossingen bij ServiceNow, zoals een eigen codeertool. Het Amerikaanse softwarebedrijf, dat recent de Vancouver-versie van zijn platform voorstelde, breidt die verzameling geregeld uit en voegt daar ook nu weer drie nieuwe functies aan toe.

Now Assist in Virtual Agent

Hiermee moeten organisaties in minder dan een kwartier generatieve AI-chats kunnen creëren en implementeren. Dit kan door verbeterde configuratiemogelijkheden.

Bedrijven moeten het aantal doorverwijzingen kunnen verlagen en tegelijk problemen sneller oplossen. Een chat via generatieve AI moet de selfservice verbeteren, dankzij de nodige informatie over elke klant. Er is een Q&A in Knowledge Management en de AI kan conversaties sturen om vlot zaken te bestellen of serviceverzoeken in te dienen.

lees ook

ServiceNow, Nvidia en Accenture delen wagon in AI-hypetrein

Flow generation

Dit moet voor een versnelde ontwikkeling van workflows zorgen op het Now-platform. Beheerders en ontwikkelaars krijgen daarvoor ondersteuning bij het aanmaken van blauwdrukken.

Tekst wordt omgezet in low-code workflows, zodat ontwikkelaars geen automatisaties meer van niets moeten opbouwen. Wanneer een workflow af is, kan die voortdurend worden aangepast en verfijnd. Dit gebeurt via een interface in App Engine.

Now Assist for Field Service Management (FSM)

Deze functie moet via generatieve AI de productiviteit verhogen. Het systeem kan werkorders samenvatten door gebruik te maken van alle activiteiten, onderdelen en incidentele data van een klant.

Vooral voor buitendiensten is dit een nuttige update. Zij moeten zich vaak verplaatsen en werken hoofdzakelijk met mobiele toestellen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home