Samenwerking Veeam en Lenovo vereenvoudigt IT-beheer

Lenovo

Veeam sluit een nieuw internationaal partnership met Lenovo. De samenwerking van de twee bedrijven maakt het mogelijk voor klanten om in één keer Veeam Intelligent Data Management-oplossingen met Lenovo Software Defined Infrastructure- (SDI) en Storage Area Network (SAN)-oplossingen rechtstreeks bij Lenovo en zijn resellers te kopen.

Volgens Veeam is het een mooie samenwerking, waarmee klanten beschikking krijgen over “het meest naadloze en efficiënte verkoop- en implementatieproces” dat de bedrijven samen zouden kunnen aanbieden. De combinatie maakt het voor klanten ook makkelijk om de digitale transformatie van hun bedrijf te versnellen.

Vereenvoudigd IT-beheer

De combinatie van de SDI- en SAN-oplossingen van Lenovo met het Hyper-Availability Platform van Veeam vereenvoudigt het IT-beheer flink. Het beperkt het risico en levert het intelligente databeheer dat nodig is om bedrijven beter te maken en te laten groeien. Klanten kunnen dan ook de kosten en complexiteit van legacy-infrastructuur en het virtualisatie- en gegevensbeschermingsbeheer terugdringen. Bovendien kunnen ze een hogere ROI bieden via intelligente gegevensbeheeroplossingen die de ontwikkeling en implementatie van toepassingen versnellen, gegevensanalyse ondersteunen en disaster recovery (DR) vereenvoudigen.

Organisaties krijgen ook de garantie dat de gecombineerde Veeam- en Lenovo-oplossing door beide bedrijven is gevalideerd en dat de oplossing voor bedrijfsvoordelen zorgt. Lenovo-klanten kunnen met Veeam rekenen op IT-eenvoud en hyperbeschikbaarheid. Onder andere door gebruik te maken van de eenvoudig te implementeren en te beheren architectuur van Veeam, om beschikbaarheidsserviceniveaus voor alle toepassingen en gegevens in virtuele-, fysieke- en cloudworkloads te verbeteren.

“We zien dat steeds meer organisaties hun databeheer willen integreren met hun SDI- en SAN-oplossingen, waardoor hun datacenter en kerndatabeheer tegelijkertijd worden vereenvoudigd “, zegt Edwin Yuen, senior analist bij Enterprise Strategy Group (ESG). “De nieuwe samenwerking tussen Lenovo en Veeam is daarop gericht en is onderdeel van een groeiende lijst van bedrijven die met Veeam samenwerken om oplossingen te combineren met het leiderschap van Veeam op het gebied van gegevensbeheer.”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home