Poll: online vergaderen met of zonder camera?

online meeting

Laat jij je camera altijd aanstaan tijdens online meetings? ITdaily onderzoekt of IT-professionals liever met of zonder camera deelnemen aan online meetings.

Online meetings zijn sinds 2020 voor vele werknemers dagelijkse kost geworden. Of de camera aan moet staan of niet, blijft voor vele een moeilijke dilemma. Voor de ene is het vanzelfsprekend dat de camera altijd aanstaat, terwijl de andere zich liever niet toont. Onderzoek door Harvard Business Review toonde aan dat de camera wel of niet aanzetten een hogere impact heeft op de mentale belasting van werknemers dan het aantal online meetings dat in een werkdag is gepropt.

ITdaily wil te weten komen hoe IT-professionals hiermee omgaan. Zet jij je camera onmiddellijk aan op het moment dat je een online meeting betreedt, of doe je dat enkel wanneer de omstandigheden van de meeting zich daartoe verlenen? Deelnemen aan de rondvraag kan door onderstaande poll in te vullen.

Iedere maand peilen we bij onze lezers naar een actueel technologisch onderwerp. Benieuwd naar de resultaten van vorige polls? Hier vind je het overzicht.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home