Jabra breidt Connect-lijn uit met True Wireless oordopjes

Jabra 5t

De Connect 5t oortjes zijn ontworpen om een hele dag comfort te bieden en gebruikers te helpen vanaf eender waar te werken.

De Connect 5t oortjes zijn het derde product van Jabra in de Connect-lijn. Eerder al bracht het Deense merk de flexibele headset 4h en de draagbare speakerphone 4s op de markt om werken op afstand gemakkelijker te maken. De 5t voegt aan die serie de voordelen toe van True Wireless oordopjes en is volgens Jabra een goede ondersteuning voor werken op afstand.

Gebruiksgemak bij (tele-)werk

Werken van op afstand moet even gemakkelijk zijn als werken op kantoor. Met die gedachte heeft Jabra de 5t aan de Connect-serie toegevoegd. De oortjes zijn uitgerust met binnen- en buitengerichte microfoons voor Hybride Active Noise Cancellation en windonderdrukking. Daardoor wordt het geluid van binnen en buiten het oor gefilterd en kan de gebruiker zich beter concentreren en dus efficiënter werken.

De 6-microfoontechnologie moet dan weer zorgen voor een hoge geluidskwaliteit van de gesprekken terwijl 6mm speakers een rijk geluid toevoegen. Om dat geluid nog beter tot zijn recht te laten komen heeft Jabra SBC, AAC en Qualcomm aptX-codecs verwerkt in de 5t oortjes. De 5t connecteert snel en met twee toestellen tegelijk via Bluetooth Multipoint connection. Via de Spotify-tap krijgt de gebruiker snel toegang tot muziek.

“We kennen allemaal het probleem van povere geluidskwaliteit bij calls in een storende omgeving. Onze visie voor de Jabra Connect-lijn is ingegeven om mensen professioneel te laten zijn en klinken ongeacht waar ze zijn in huis. Iedereen moet de vrijheid en mogelijkheid hebben om op afstand te werken. Daarom is de Connect 5t een perfecte aanvulling”, zegt Calum MacDougall, ondervoorzitter bij Jabra.

lees ook

Jabra en Lenovo lanceren samen nieuwe Microsoft Teams Rooms-systeem

Belangrijkste kenmerken

  • 6-mic technologie
  • Hybrid Active Noise Cancellation
  • Smart connectivity-opties
  • Tot 7 uur batterijduur, 28 uur met het oplaaddoosje
  • 6mm speakers
  • Handenvrije stemassistentie
  • Inclusief draadloos oplaadpad

De Jabra Connect 5t is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en via www.jabra.nl aan de adviesprijs van 169,99 euro.

Wij hebben een set Jabra Connect 5t oortjes aangevraagd voor een test. Zodra we met de oortjes aan de slag zijn geweest, lees je ons verslag op onze site.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home