Webex Go van Cisco laat werknemers privé en werk onderbrengen in één mobiel toestel

Cisco

Cisco Webex wordt uitgebreid met Webex Go, een systeem waardoor werknemers slechts één mobiel apparaat nodig hebben voor privé en werk. Daarnaast wordt de ervaring voor zowel werknemers als klanten opgekrikt door een aantal verbeteringen. 

Cisco Webex, een cloudoplossing voor online meetings en webinars, krijgt opnieuw verbeteringen. Daarnaast mag het platform een nieuw systeem verwelkomen: Webex Go.  

Webex Go  

Cisco lanceert Webex Go, een telefoonsysteem waarmee ieder mobiel apparaat kan verbinden. Door het systeem kunnen werknemers voortaan hun werknummer en privaat nummer onderbrengen in één smartphone. De dienst maakt het mogelijk om te bellen zonder applicatie.  

Twee nummers worden dus in één smartphone gecombineerd, daarom schakelt Webex Go automatisch over naar je werknummer op het moment dat je een collega belt. Werktelefoontjes naar het buitenland komen door de dienst dan weer automatisch op de rekening van het bedrijf te staan.  

Privaat en werk in één toestel onderbrengen, is niet altijd risicovrij. Door Webex Go kunnen beheerders eenvoudig het overzicht bewaren. Het is mogelijk om regels in het platform te integreren, waardoor bijvoorbeeld telefoongesprekken automatisch worden opgenomen.  

Webex Go lanceert Cisco in de Verenigde Staten in de eerste helft van 2022. Over de tijd heen zal de dienst naar andere gebieden worden uitgebreid. Het Cisco Calling Plan breidt het bedrijf wel al uit naar België. Met die bundel kunnen werknemers bellen en videobellen in de cloud. 

Eenvoudiger en gestuurd door AI  

Daarnaast zet Cisco in op de klantenervaring. Door nieuwe diensten kunnen bedrijven binnenkort het volledige aankoopproces van een klant opvolgen op één enkel platform. Zo wordt het mogelijk een winkelmandje te verbinden aan een klantenservice. Daarnaast zal AI worden ingezet om het gedrag van de klant op te volgen en hier automatisch op in te spelen. 

Tot slot zal het Communications Platform-as-a-Service beter gaan inspelen op de hybride werkwereld. Doordat de videotechnologie wordt toegevoegd aan imiconnect, waardoor videobellen eenvoudiger wordt voor de gebruiker. De aangekondigde verbeteringen rolt Cisco in de eerste maanden van 2022 uit.  

Tarieven

Cisco Webex heeft een gratis plan, al is in dat plan maar plaats voor één gebruiker. Daarnaast zijn er de keuzes uit starter en business. Dat eerste plan kost maandelijks 12,85 euro (inc. btw) en kan tot 50 werknemers ondersteunen. Het derde plan is bedoeld voor maximaal 100 werknemers en komt op een maandelijks bedrag van 25,65 euro. Zijn de noden van je bedrijf nog groter, dan zal je even moeten bellen met Cisco.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home