UiPath brengt Automation Platform naar Microsoft Azure Marketplace

UiPath

Het UiPath Automation Platform komt naar de Microsoft Azure Marketplace. Dat moet de uitrol en het beheer van de RPA-oplossing binnen Azure eenvoudiger maken.

Cloudklanten van Microsoft Azure kunnen voortaan aan de slag met de oplossingen van UiPath via de Azure Marketplace. Met de marktplaats biedt Microsoft een snelle toegang tot diensten van derden die gecertifieerd zijn voor de Azure Cloud. Met de inclusie van het RPA-platform van UiPath wordt het eenvoudiger voor klanten om de oplossing uit te rollen en te beheren.

Het Automation Platform van UiPath omvat een ecosysteem van mogelijkheden waarmee organisaties onder andere kunnen onderzoeken welke processen vatbaar zijn voor automatisering. Vervolgens kunnen ze die processen automatiseren met een low code-RPA-aanpak die zowel zakelijke gebruikers als IT-specialisten aanspreekt.

lees ook

UiPath op 10 miljard gewaardeerd na nieuwe kapitaalinjectie

De beschikbaarheid op het platform combineert twee belangrijke trends in de markt vandaag. Langs de ene kant zijn bedrijven op zoek naar de juiste cloud- of hybridestrategie voor hen. Langs de andere kant is er steeds meer interesse in RPA, ook vanuit Belgische ondernemingen. De combinatie van het RPA-platform van UiPath en de Azure Store zorgt voor eenvoud.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home