Microsoft Defender voor Cloud ondersteunt voortaan Google Cloud Platform

Microsoft is op een missie om de multicloud-omgeving minder complex te maken voor beheerders. Microsoft Defender voor Cloud ondersteunt daarom voortaan ook Google Cloud Platform.

Microsoft Defender voor Cloud helpt bedrijven bij het beveiligen van hen cloudomgeving. Om de lat voor cyberdreigingen in de toekomst nog hoger te leggen, biedt Microsoft Defender voor Cloud voortaan ook ondersteuning voor Google Cloud Platform.

Uit de aankondiging blijkt duidelijk dat Microsoft zijn huiswerk goed heeft gedaan. Het bedrijf is op de hoogte van het feit dat het grote merendeel van de bedrijven meerdere cloudplatformen combineren. Dat vult Microsoft nog aan met resultaten van eigen onderzoek, waaruit bleek dat IT-teams het moeilijk vinden om multicloud-omgevingen te beheren.

“Als organisaties deze multicloud-strategieën volledig willen omarmen, is het van cruciaal belang dat hun beveiligingsoplossingen de complexiteit verminderen en uitgebreide bescherming bieden”, besluit Microsoft.

Door ook Google Cloud Platform te ondersteunen, biedt Microsoft Defender voor Cloud ondersteuning voor de drie grootste cloudspelers: Microsoft Azure, AWS en Google Cloud.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home