Google voegt 5TB-cloudoptie toe aan Google One-formule

Google One beschikbaar in België
Google One beschikbaar in België

Binnen Google One heb je voortaan de keuze uit een 5TB-optie voor iedereen die 2TB te weinig en 10TB te veel of te duur vindt. De nieuwe optie is onmiddellijk verkrijgbaar.

Wie een grootgebruiker is van de online opslagdienst van Google, moest in het verleden telkens een zware pil slikken wanneer je net over de 2TB ging. De volgende stap was 10 TB, een formule die vijf keer duurder was. Vanaf nu biedt de zoekgigant een 5TB-optie aan in Google One om die fors hogere kost te beperken.

Je krijgt alle voordelen van het 2TB-niveau, waaronder een Android VPN-dienst en ledenvoordelen bij allerlei Google-producten en andere acties. Je kan het abonnement ook kosteloos met het gezin delen zodat iedereen gezamenlijk van de online opslag kan genieten. Elke gebruiker behoudt wel zijn of haar privacy zodat je prima professioneel en privé kan onderbrengen onder één opslagplan.

De opslag omvat alles per gebruiker binnen Google Drive, Gmail en Google Foto’s.

De timing is niet slecht voor enthousiaste gebruiker van Google Foto’s. De fotodienst stopte eind juni met onbeperkt gratis foto-opslag. De gratis formule van 15 GB duwt gebruikers al snel richting Google One dat vanaf 100GB start aan 1,99 euro per maand. De nieuwe 5TB-variant kost 24,99 euro per maand. 2TB kost 9,99 euro per maand, 10 TB kost je 49,99 euro per maand. Prijzen zijn inclusief btw. Google One-cloudopslag is sinds begin 2019 beschikbaar in de Benelux.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home