Destiny neemt Belgische hosting provider Stuart over

destiny stuart overname

Met Stuart haalt Destiny heel extra expertise in huis rond back-up en cloudinfrastructuur om die verder uit te rollen in Europa. Alle klanten van Stuart krijgen nu toegang tot het aanbod van Destiny.

Destiny blijft bedrijven overnemen nationaal en internationaal. Deze keer lijft het de Belgische managed hosting provider Stuart in. Naast toegang tot hun schaalbaar platform haalt Destiny ook een klantenportfolio binnen met klinkende namen als CM, Essent en AS Adventure.

Joachim Lauwers, Managing Director Destiny België: “Niet onbelangrijk in de huidige ‘war for talent’ is dat we met het team van Stuart ook heel wat bijkomende competenties binnenhalen die we vervolgens niet alleen in België, maar ook binnen de hele Destiny groep willen inzetten. Door de uitrol van een standaard voor cloudinfrastructuur binnen de groep, kunnen we onze positie als Europese, innovatieve aanbieder van veilige cloudommunicatie oplossingen voor kmo’s verder versterken.”

Het volledige team van Stuart inclusief CEO Pepijn Palmans wordt opgenomen in de Destiny-groep.  Pepijn krijgt in het Engineering team van CTO Samuel De Wever de verantwoordelijkheid om binnen de groep een standaard voor cloudinfrastructuur uit te bouwen.

Eerder dit jaar nam Destiny onder andere al het Franse Alliantel en het Waalse Ulysse Group over.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home