Destiny versterkt greep op Frankrijk met overname Alliantel

Destiny

Naast internetconnectiviteit en mobiele diensten biedt Alliantel voornamelijk Unified Communications-oplossingen aan zijn vijftig partners en white-label-operatoren.

Het is de tweede overname van Destiny in Frankrijk na OpenIP eind 2019. OpenIP verwerft als Franse dochteronderneming van de Destiny Groep alle aandelen van Alliantel en heeft de ambitie om in 2021, samen met Alliantel, een omzet van om en bij de 35 miljoen euro te realiseren.

De 15 medewerkers van Alliantel worden geïntegreerd in het OpenIP-team. Het lokale Franse team binnen de Destiny Groep telt zo 100 medewerkers en zal vanuit de kantoren van OpenIP in Parijs actief zijn. Stéphane Desombre blijft aan boord binnen het Franse Destiny team. Door deze overname groeit Destiny uit tot een bedrijf met 375 medewerkers, verspreid over kantoren in België, Nederland en Frankrijk, met een vooropgestelde jaaromzet van 120 miljoen euro voor 2021.

Organische groei versnellen

“Dit is een nieuwe volgende stap om versneld te kunnen groeien op de Franse markt en een volwaardige en betrouwbare cloudcommunicatiepartner te worden voor integratoren en white-label-operatoren”, licht Daan De Wever, CEO van Destiny toe.

Stéphane Desombre, CEO van Alliantel vervolgt: “Dankzij de alliantie met de Destiny Groep kunnen we de organische groei van Alliantel versnellen door gebruik te maken van de Europese best practices van de Groep op vlak van commerciële strategie, innovatie etc. Verder zijn beide bedrijven uiterst complementair. Zo biedt de technologische expertise van de Destiny Groep een belangrijke troef voor onze partners om nog beter te kunnen inspelen op de behoeften en uitdagingen rond digitalisering bij hun klanten.”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home