Visma voltooit met Clevergig nieuwe overname in de Benelux

visma

Het Noorse Visma blijft zijn imperium in de Benelux uitbreiden. Clevergig komt onder het beheer van Beeple te staan, een Belgische bedrijf dat zich eerder aansloot bij Visma.

Visma kondigt de overname van Clevergig aan. Dit Nederlandse bedrijf helpt uitzend- en bemiddelingsbureaus om hun planning, urenregistratie en facturatie te organiseren en is actief in onder andere de zorgsector en het onderwijs. Na eerder Teamleader en Beeple lijft het Noorse cloudbedrijf zo opnieuw een bedrijf uit de Benelux binnen.

lees ook

Met de neuzen in dezelfde richting: waarom Visma ook een beveiligingsbedrijf is

De overname van Clevergig is ook leuk nieuws voor Beeple. Omdat de bedrijven overlappende activiteiten hebben, krijgt Beeple de teugels van Clevergig in handen. Bepple voegde zich in oktober 2022 bij Visma om te kunnen uitbeiden in de Benelux en als het kan ook Europa. Met Clevergig aan hun zijde krijgen die plannen een duwtje in de rug.

Managing Director Karel Rabaut is dan ook opgetogen: “Ik ben blij met de overname van Clevergig; een bedrijf dat niet alleen qua propositie maar ook qua bedrijfscultuur uitstekend bij Beeple past. Met de overname van clevergig kunnen we een nieuw marktsegment gaan bedienen en onze organische groei in de hele Benelux accelereren.

“Door de samenvoeging met Beeple krijgen we de kans om ons product in meer geografische markten te lanceren en verder te groeien”, voegt zijn nieuwe collega van Clevergig Michel Pilet daar nog aan toe.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home