Telenet lanceert zakelijke Klik-bundels met 24/7 persoonlijke service

Telenet

Telenet vernieuwt zijn telecombundels voor de zakelijke markt. Wigo Business en Fluo maken plaats voor nieuwe Klik-pakketten met verbeterde connectiviteit en 24/7 service op maat.

Het was een bewogen week voor Telenet. Maandag raakte bekend dat de operator de internetsnelheden van zijn verschillende particuliere en zakelijke bundels opkrikt. Dinsdag bracht Techzine naar buiten dat daarnaast ook een nieuwe Speedboost-optie van 1 Gbps wordt geïntroduceerd.

Donderdag volgde het officiële persmoment waarop die wijzigingen officieel werden aangekondigd, met daarnaast ook de introductie van nieuwe zakelijke bundels voor zelfstandigen en kleine ondernemingen. Wigo Business en Fluo maken plaats voor nieuwe Klik-pakketten, met of zonder mobiel luik.

Klik

De full-option Klik-bundel biedt vast internet zonder datalimiet (300 Mbps/30 Mbps), onbeperkt vast en mobiel bellen, een pot mobiele data om te verdelen onder al je medewerkers (inclusief Free G voor 4 veelgebruikte apps) en digitale tv op al je schermen (inclusief tot 36 uur terugkijken).

De prijs per maand van Klik is afhankelijk van het aantal simkaarten en de grootte van de mobiele databundel:

  • 10 GB, 2 simkaarten – 104,92 euro per maand
  • 20 GB, 2 simkaarten – 122,24 euro per maand
  • 30 GB, 5 simkaarten – 142,10 euro per maand
  • 60 GB, 5 simkaarten – 163,49 euro per maand
  • 90 GB, 5 simkaarten – 260,27 euro per maand

De formules vanaf 30 GB hebben de optie om digitale tv te laten vallen. In dat geval betaal je 16,04 euro per maand minder. Daarnaast is er ook nog de lighte-versie Klik S. Voor 92,70 euro per maand krijg je vast internet met 200 GB datavolume (150 Mbps/15 Mbps), onbeperkt vast en mobiel bellen, 5 GB mobiele data voor 2 simkaarten en digitale tv op al je schermen.

Klik buro

Hoef je geen mobiel onderdeel in je bundel, dan zijn er ook nog Klik buro en Klik buro S.

Klik buro komt in twee smaken; met of zonder digitale tv. Inbegrepen zijn vast internet zonder downloadlimiet (300 Mbps/30 Mbps), nationaal onbeperkt bellen naar vaste lijn, en 2.000 minuten bellen naar mobiele en Europese nummers. Met digitale tv betaal je 81,24 euro per maand, zonder 65,19 euro per maand.

Klik buro S komt altijd mét digitale tv en biedt dezelfde voordelen voor vaste telefonie. De internetsnelheid wordt evenwel beperkt tot 150 Mbps/15 Mbps en er is een volumelimiet van 200 GB. Prijskaartje voor deze bundel bedraagt 69,77 euro per maand.

24/7 persoonlijke hulp

Telenet lanceert daarnaast een nieuwe klantenserviceformule. Klanten kunnen 24/7 bij de klantendienst terecht en krijgen per vraag een vast contactpersoon toegewezen, die het ticket van A tot Z opvolgt. Het rechtstreekse contact wordt pas beëindigd zodra de klant aangeeft dat zijn vraag of probleem is opgelost.

De contactpersoon bij Telenet Business houdt de klant ondertussen proactief op de hoogte, zodat die slechts eenmaal zijn verhaal moet doen en nadien informatie op maat krijgt. Telenet testte vorig jaar de nieuwe aanpak bij een aantal klanten en investeerde de voorbije maanden bijna 1 miljoen euro om de nieuwe manier van werken breed uit te rollen.

Gerelateerd: Telenet verhoogt internetsnelheden en maakt vast IP-adres optioneel

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home