Lab9 neemt alle ICT-activiteiten van Igepa Belux over

Lab9

Apple-distributeur en integrator Lab9 Pro neemt alle ICT-gerelateerde activiteiten van Igepa in de Belux-regio over, inclusief de vier werknemers.

Integrator en Apple-partner Lab9 Pro neemt alle ICT-dienstverlening van Igepa over in België en Luxemburg. Die activiteiten vertegenwoordigden afgelopen jaar een omzet van 1,5 miljoen euro. De vier werknemers die in onze regio actief zijn binnen de ICT-tak van Igepa, verhuizen mee naar Lab9. Concreet zal Lab9 zicht ontfermen over de distributie van Adobe- & Microsoft-pakketten, Apple-producten, servers, netwerken, systeemintegratie en automatiseringsprojecten bij grafische bedrijven. 

Meer samenwerking

Samen met de overname kondigen de twee partijen een diepere samenwerking aan. Door een deel van de activiteiten over te hevelen naar Lab9, worden Igepa en Lab9 volledig complementair, klinkt het. Samen zullen ze de volledige printworkflow van ondernemingen gaan ondersteunen, van de creatie van content met alle hard- en software die daarbij komt kijken, tot prints in alle formaten. Lab9 heeft expertise in het eerste deel van die workflow, Igepa behoudt zijn kennen en kunnen op dat laatste vlak.

“We kiezen er als bedrijf voor om te focussen op onze kernactiviteiten, zegt Dirk Salens, CEO van IGEPA Belux. De business die we overdragen aan Lab9 Pro past in deze oefening. Tegelijkertijd gaan we samenwerken, elk binnen onze specialiteiten, om onze klanten vooruit te helpen.”

Sinds de overname van Switch werkt Lab9 aan een sterkere profilering van zijn professionele activiteiten binnen de Belgische markt. Zo lanceerde het bedrijf pas nog een leasingformule voor Apple-hardware gericht op startende zelfstandigen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home