Startende zelfstandigen kunnen Apple-producten leasen bij Lab9 Pro

Apple

Lab9 Pro lanceert de eerste leasingformule voor Apple-toestellen voor startende zelfstandigen in België. Zelfstandigen die graag met Apple werken, kunnen drie maanden na de stichting van hun zaak al producten leasen.

De nieuwe leasingformule van Lab9 Pro is uniek in zijn soort. Meestal kunnen zelfstandigen pas na een jaar producten leasen. De enige voorwaarden die Lab9 Pro oplegt is dat het BTW-nummer minstens drie maanden ingeschreven staat bij de Kruispuntbank van Belgische Ondernemingen, alsook twee verkoopfacturen kunnen voorleggen. Met deze formule wil Lab9 Pro dus vooral startende zelfstandigen aanspreken.

Waarom producten leasen in plaats van kopen? Het grootste voordeel voor startende zelfstandigen is dat ze de aankoopkost kunnen spreiden. Dit geeft zelfstandigen die graag met Apple werken de kans om de nieuwste (en duurste) Apple-producten uit te testen, zoals de nieuwste Mac Studio of Mac Pro met M2 Ultra-chip om maar een voorbeeld te noemen.

CEO Geert Colman legt uit waarom er nood is aan leasingformules voor startende zaken. “Tot nu toe was het in ons land zeer moeilijk voor zelfstandigen om Apple-toestellen te leasen. De enige optie voor hen was om te wachten tot ze een jaar actief waren en dan moesten ze ook nog eens bepaalde resultaten kunnen voorleggen om een contract te verkrijgen. Hierdoor werd al een deel van de zelfstandigen uitgesloten.”

Meer dan Apple

Het aanbod van Lab9 Pro beperkt zich niet tot hardware waar een appelsticker op kleeft. Ook  bijpassende accessoires en softwarepakketten van Adobe en Microsoft kunnen worden afgenomen. Lab9 Pro doet er ook de omringende service bij. Hieronder vallen:

  • Garantie-uitbreidingen
  • Bescherming tegen valschade, vochtschade en diefstal
  • Pick-up & return service bij herstellingen
  • Configuratie van het toestel en/of installatie ter plaatse

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home