Kyndryl en Cloudflare breiden samenwerking uit voor multicloud en zero trust

Kyndryl en Cloudflare kondigen een strategische samenwerking aan om netwerkconnectiviteit en -beveiliging te verbeteren.

IT-infrastructuurdienstverlener Kyndryl (ex-IBM) en Cloudflare hebben hun krachten gebundeld in een Global Strategic Alliance. Deze samenwerking, die voortbouwt op een initiële samenwerking daterend van mei 2023, streeft ernaar bedrijven te ondersteunen bij de migratie en het beheer van netwerken voor multicloud-connectiviteit en uitgebreide netwerkbeveiliging. De consultancydiensten en netwerk- en beveiligingskennis van Kyndryl wordt gecombineerd met de connectiviteitscloud van Cloudflare.

Verdere innovatie

Sinds de start van de samenwerking hebben verschillende ondernemingen zich al  tot Kyndryl en Cloudflare gewend voor oplossingen in netwerkmodernisering, -beveiliging, en -prestatieverbetering, aldus de twee partijen. Die klanten komen uit sectoren zoals distributie, financiën, en de productie van commerciële voertuigen over de hele wereld.

De samenwerking richt zich nu op innovatie binnen alle technologiestacks om essentiële systemen te ontwerpen, bouwen, beheren en moderniseren, waarbij de capaciteiten van Cloudflare worden ingezet op Kyndryl’s focusgebieden zoals netwerk en edge, en veiligheid en veerkracht.

Voordelen

De strategische alliantie tussen Kyndryl en Cloudflare belooft organisaties te helpen bij het versnellen van digitale volwassenheid en netwerkmodernisering, kostenbesparingen op privénetwerkverbindingen en handmatig IT-werk, uitbreiding van netwerkbeveiliging naar kantoren en datacenters, en het optimaliseren van duurzame netwerken. Door de migratie van traditionele netwerkhardware naar Cloudflare’s cloud-gebaseerde diensten moeten organisaties een aanzienlijke vermindering van koolstofuitstoot realiseren, klinkt het. Kyndryl ging eerder al in zee met SAP om samen digitale transformatie-oplossingen aan te bieden.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home