Afgestoten IBM-kind Kyndryl biedt samen met SAP digitale transformatie aan

IBM Spin-off Kyndryl gaat in zee met SAP. De twee bedrijven willen samen naar klanten stappen om hen te helpen met hun digitale transformatie.

Kyndryl en SAP slaan de handen in mekaar. De twee bedrijven zullen samen naar klanten stappen om hen te helpen met hun digitale transformatie-ambities. In het kader van de samenwerking combineren de organisaties het platform van SAP met de AI- data en cyberbeschermings-expertise van Kyndryl.

Gezamenlijk aanbod

De IBM spin-off heeft onder andere migratietools, business management en analytics aangedreven door AI in het portfolio. Dat moet complementair zijn met de SAP Rise-strategie, waarmee SAP digitale transformatie bij bedrijven wil ondersteunen. De focus van de samenwerking ligt op de modernisering van de ERP-strategie van klanten met de hulp van de cloud.

lees ook

Kyndryl splitst af van IBM met weinig enthousiasme van beurs

SAP probeert met zijn Rise-programma om klanten op een efficiënte manier naar de cloud te krijgen waar aan de slag kunnen met S/4HANA. RISE focust niet alleen op software, maar op het hele transformatieproces met oog voor aangepaste businessprocessen.

Nood aan partners

Kyndryl van zijn kant is het verstoten kindje van IBM. Het bedrijf omvat alle activiteiten die IBM zelf als ballast zag bij de afsplitsing in 2021. Kyndryl omvat onder andere voormalige Global Technology Services-divisie van IBM. De grootste talenten inzake naamgeving bleven bij de afsplitsing vermoedelijk wel voor IBM werken. Kyndryl heeft dringend nood aan een goede strategie met relevante partners, aangezien het aandeel van het bedrijf sinds de oprichting een dalende trend kent.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home