Garvis lanceert bionisch AI-platform om beter te plannen

Garvis

Garvis kan als planningsplatform op één dag geïmplementeerd worden bij bedrijven en speelt met eigen technologie in op onverwachte schommelingen in de vraag naar producten. Het centrale hart is een zogenaamd bionisch AI-planningssysteem.

Met Garvis wil oprichter en CEO Piet Buyck het eerste echte bionisch planningssysteem op de markt zetten. “Het maakt een naadloze interactie tussen mens, machine en data mogelijk. In de snel veranderende omgeving van vandaag is dat een noodzakelijke voorwaarde geworden om de beste resultaten te halen.”

Garvis werd opgericht in 2020 en werkt nauw samen met de Universiteit Antwerpen. Het biedt een SaaS-platform dat niet met voorraadprognoses werkt gebaseerd op het verleden maar AI met de inzichten van de planner combineert. Het is staat een hele reeks realtime data binnen én buiten de eigen bedrijfsomgeving te analyseren, zoals online prijzen, point of sales data of sociale media. Zo kunnen planners en bedrijven snel en flexibel inspelen op onverwachte wendingen en schommelingen in de vraag naar hun producten.

Implementatie van één dag

De planners en hun inzichten en expertise blijven centraal staan in het platform. Ze staan voortdurend in dialoog met Garvis, maar ze nemen zélf de beslissingen. Machine learning zorgt ervoor dat de prognoses van het AI-platform slimmer en slimmer worden, dankzij de interacties met de gebruiker en de groeiende hoeveelheid beschikbare data.

lees ook

De vele gezichten van de cloud: de verschillen tussen IaaS, PaaS en SaaS

Het planningsplatform kan op één dag geïmplementeerd worden bij bedrijven volgens Piet Buyck. “68 procent van alle bedrijven werkt nog altijd met spreadsheets. Als ze dan voor nieuwe technologie kiezen, laten ze een duur systeem bouwen dat maanden implementatie vraagt en dat al snel weer gedateerd is. Met Garvis kunnen zowel kleine als grote bedrijven binnen één dag aan de slag, zonder complex implementatieproces.”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home