Devoteam plant 1.500 internationale aanwervingen voor zijn AWS-diensten

jobs it

ICT-dienstverlener Devoteam plant in het kader van een nieuwe samenwerking met AWS om internationaal 1.500 aanwervingen te doen voor Devoteam A Cloud.

Devoteam wil internationaal 1.500 mensen aanwerven voor zijn nieuwe divisie Devoteam A Cloud, en dat in het kader van een nieuwe strategische samenwerking met AWS.

In ons land

In België zal de dienstverlener voornamelijk IT-architecten, AWS-engineers en ontwikkelaars met AWS-ervaring opleiden.

“We willen meer bedrijven helpen om naar de cloud te migreren”, zegt algemeen directeur Benny Moonen van Devoteam België. “We investeren in extra AWS-specialisten en -certificeringen, nieuwe diensten en technologie om klanten daarbij optimaal te begeleiden.”

“Bijzondere aandacht zal uitgaan naar migratie, beveiliging, data & analytics, DevOps en machine learning. Het is onze ambitie om de omzet uit de implementatie van cloudprojecten de komende vier jaar te verdrievoudigen”, voegt Moonen er aan toe.

Cronos Groep

Deze ambitie is echter verre van nieuw. Eerder al kondigde de Cronos Groep aan om 1.000 extra cloudspecialisten op te leiden in de MiCronos Cloud Academy (MiCA). Dat nieuws kwam er na de aankondiging van de eerste Belgische Azure Region.

lees ook

België krijgt eigen Microsoft Azure Region met drie nieuwe datacenters

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home