Dell Boomi: ‘iPaaS moet opnieuw worden uitgevonden’

dell

Dell Boomi gaat de Integration Platform as a Service (iPaas)-industrie opnieuw uitvinden met ruimte voor intelligentie en blockchain mogelijkheden. Het bedrijf is van mening dat iPaaS meer moet doen dan alleen applicaties integreren.

Het iPaas-platform, waarbij data, masterdata en processen tussen verschillende systemen geïntegreerd kunnen worden, zou volgens Dell Boomi juist connectiviteit moeten bieden in het gehele zakelijke ecosysteem.

“IPaaS draait niet alleen meer om integratie, het gaat om doordringende connectiviteit en bedrijfstransformatie. Als een bedrijf simpelweg het vermogen om te integreren benadrukt, dan richt het zich alleen op een stukje van de puzzel. Boomi biedt een iPaaS-platform dat transformatie mogelijk maakt door mensen en gegevens met elkaar te verbinden. De iPaaS van vandaag zijn niet de iPaaS van morgen en het is onze visie om de markt opnieuw te definiëren om onze klanten en partners de beste integratie cloud-technologie te bieden”, aldus Steve Woods, chief product officer bij Dell Boomi aan ITProPortal.

Blockchainplatforms Ethereum en Hyperledger Fabric

Het vernieuwde iPaaS begint met een nieuwe gebruikerservaring (UX), speciaal ontworpen om toegankelijk te zijn voor mensen van alle technische niveaus. Gebruikers kunnen zich concentreren op problemen, die ze moeten oplossen met behulp van de geboden begeleiding voor het project waaraan ze werken. De nieuwe UX zou ook ontworpen zijn om real-time samenwerking tussen teams en gebruikers te ondersteunen met de vereiste controles en tracking.

Dell Boomi beschikt over 20 TB aan anonieme data. Dit biedt kansen voor het gebruik van AI om zo in elk aspect van het bedrijfsplatform gebruikers te helpen productiever te zijn. Ook maakte Boomi kenbaar zowel de blockchainplatforms Ethereum als Hyperledger Fabric op zijn platform te gaan ondersteunen. Een nieuwe toevoeging, die het voor klanten makkelijker maakt om smart contracts op te nemen in hun bedrijfsprocessen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home