Celonis zet in op zakelijke gebruikers met lancering Process Sphere en Business Miner

Celonis lanceert Celonis Process Sphere en Celonis Business Miner. Dat zijn twee nieuwe producten die een dieper niveau van inzicht inzake processen moeten opleveren waarmee ook business users overweg kunnen.

Celonis lanceert tijdens zijn CeloSphere 2022-conferentie in München twee nieuwe producten: Celonis Process Sphere en Celonis Business Miner. De vernieuwingen vertegenwoordigen een dubbele strategie van de process mining-specialist die enerzijds gelinkt is op diepere inzichten en meer perspectief voor alle businessgebruikers en anderzijds meer uitvoerende kracht in alle zakelijke conversaties.

Celonis Business Miner

De Celonis Business Miner ontfermt zich over die laatste abstract klinkende doelstelling. De tool gebruikt slimme proces-onderzoekstechnologie om onder andere ERP- SCM- en CRM-systemen te onderzoeken voor opportuniteiten. Dat vereist traditioneel enige technische expertise, maar Celonis brengt de capaciteiten nu naar gewone zakelijke gebruikers.

De Business Miner heeft een onboardingsysteem dat gebruikers doorheen de oplossing gidst, zodat ze snel kunnen starten. De tool laat gebruikers toe om eenvoudige vragen te stellen, waarop ze dan meteen ene antwoord krijgen dat omgezet kan worden in actie. Celonis deelt het voorbeeld van een financiële specialist die kan vragen wat de beste plek is om 500 miljoen euro in vrije cashflow te vinden. Business Miner suggereert vervolgens mogelijke antwoorden die het onderzoek waard zijn.

De oplossing doet dubbel dienst als een plek om te communiceren en samen te werken. Zo kunnen zakelijke gebruikers meteen aan de slag met de inzichten van de Business Miner, om zo snel mogelijk zaken te optimaliseren en winsten te boeken.

Celonis Process Sphere

Celonis Process Sphere komt met verschillende nieuwe capaciteiten voor uitgebreide procesanalyse, diagnose en remediëring. Gebruikers kunnen nu zowel het skelet van hun processen zien via de Celonis X-ray-oplossing maar ook gerelateerde proces-elementen die meer inzichten bieden. Het bedrijf noemt dat de proces-MRI-elementen.

Process Sphere brengt die X-ray en MRI-‘scans’ samen tot een geheel en dat was voordien niet mogelijk. De oplossing komt met een proces-centrisch model waardoor gebruikers eenvoudiger door processen kunnen navigeren op basis van echte objecten en events, naar analogie met de manier waarop een zakelijke gebruiker de processen zou beschrijven.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home