Microsoft Teams Rooms op Android of Windows: welke moet je kiezen?

Logitech Rally Bar

Vandaag heb je twee eenvoudige opties om de beste ervaring in een vergaderruimte te garanderen: Android of Windows. Logitech helpt je een keuze maken tussen beide.

Microsoft heeft de afgelopen jaren heel wat geïnvesteerd in technologieën voor vergaderruimtes om die naar een hoger niveau te tillen. De razendsnelle evolutie van Microsoft Teams, afgelopen zomer bereikte het de mijlpaal van 250 miljoen maandelijks actieve gebruikers, zorgt voor een uitstekende fundering.

Om Teams van de pc naar de vergaderruimte te brengen, werkt Microsoft met Logitech samen om heel wat zaken te standaardiseren. Die laatste heeft vandaag een samengesteld portfolio van gecertificeerde oplossingen die het maximale uit elk type vergaderruimte kunnen halen.

Alles-in-één-oplossing

Sinds de lancering van Logitech Rally Bar, Rally Bar Mini en de Roommate-module, kan je echter naast Windows-systemen ook beroep doen op Android in een vergaderruimte. Waarom zou je opeens Android willen omarmen in deze situatie? Wanneer haal je hiermee het maximale uit een ruimte, en wanneer geniet Windows de voorkeur?

Microsoft en Logitech hebben speciaal voor die vraag een duidelijk ebook gemaakt dat visueel duidelijk maakt wat de voordelen zijn van elke oplossing. Vul hieronder je gegevens en download gratis het gedetailleerd overzicht.

"*" indicates required fields

Ben je een IT-professional?**
Werk je voor een IT-bedrijf?**
Wenst u een vrijblijvend consult met een medewerker van Logitech over communicatietools voor het hybride kantoor? Tijdens dit gesprek zal er besproken worden of u in aanmerking komt voor het gratis Microsoft Teams Rooms Proof of Concept (POC) programma. Indien dit zo blijkt te zijn, ontvangt u een gratis Logitech oplossing voor Microsoft Teams Rooms.*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home