Wat je moet weten of Machine learning op Google Cloud

Google Cloud

Machine Learning is een grote aanjager van bedrijfswaarde geweest voor organisaties die succesvol zijn geweest in de toepassing ervan. In alle bedrijfstakken is het proces naar een succesvolle toepassing immers de grootste uitdaging.

Ondanks de groeiende vraag en de democratisering van de beschikbare tools en technieken, hebben veel bedrijven nog steeds te maken met grote uitdagingen om modellen uit hun lokale omgeving te halen en ze in te zetten in een productiesysteem. Het doel van onderstaande white paper, geschreven en aangeboden door Devoteam G Cloud, is om alle onderwerpen te behandelen waarmee rekening moet worden gehouden bij het ontwikkelen en inzetten van productie machine learning systemen op Google Cloud Platform (GCP).

Om beknopt te blijven, zal er niet gedoken worden in de details van datawarehousing op GCP, omdat dit een groot onderwerp op zich is. De paper begint met een korte introductie tot Google Cloud, omdat dit van fundamenteel belang is voor het begrijpen van latere paragrafen. Daarna komen de basisprincipes van MLOps aan bod, terwijl we technologie agnostisch blijven.

Ook gaat het ebook dieper inop de verschillende ML-diensten die beschikbaar zijn op Google Cloud en ontdek je er hoe deze diensten kunnen worden gebruikt om de beschreven MLOps-principes te implementeren. Download de gratis white paper hieronder.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home