Revolutioneer je productie met Industry 4.0/5.0

Leiders in de productiesector zijn zich ervan bewust dat Industry 4.0/5.0 de wereld van de productie – en hun eigen carrières – kan transformeren door operaties, toeleveringsketens en producten in verschillende industrieën te heruitvinden. Ze grijpen hun concurrentievoordeel door middel van digitalisering door het verbeteren van arbeids- en materieelgebruik, het uitbreiden van productiecapaciteit, het verminderen van voorraad en de verhoging van klanttevredenheid.

In onderstaande white paper, gebaseerd op de recent uitgebrachte SAS Industry 4.0/5.0 Digital Transformation Study, gesponsord door SAS en uitgevoerd door The MPI Group, ontdek je vier cruciale elementen verkennen die nodig zijn voor succes met Industry 4.0/5.0:

  1. Industry 4.0/5.0-gereedheid: Fabrikanten met slimme Industry 4.0/5.0-strategieën presteren beter dan concurrenten. Sterker nog, een derde van de fabrikanten beschouwt zichzelf nu als digitale leiders – een groep die benchmarks en best practices biedt voor digitale transformatie.
  2. Rol van het leiderschap met Industry 4.0/5.0: Bedrijfsleiders spelen een cruciale rol in digitale transformatie. De meeste fabrikanten hebben minstens één C-level executive betrokken bij en leidend in hun Industry 4.0/5.0-initiatieven, meestal door het vaststellen van ambitieuze nieuwe doelen voor digitaal succes.
  3. Industry 4.0/5.0-capaciteiten en prestaties: Digitale leiders realiseren ongekende stijgingen in productiviteit en winstgevendheid. Hoe? Deels door de ondersteuning van zakelijke partners en nieuwe technologieën (automatisering, kunstmatige intelligentie) die ze integreren in hun operaties en onder leveranciers en klanten.
  4. Functionele capaciteiten, prestaties en uitdagingen met Industry 4.0/5.0: Digitale leiders beheren digitalisering anders in functionele gebieden, zoals productie, toeleveringsketen, serviceoperaties en productontwikkeling.

Download nu onderstaande white paper van SAS en ontdek hoe je je organisatie doorheen een goede digitale transformatie loodst.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home