AOC lanceert draagbare monitor met Full HD-scherm

aoc 16t3ea

Nood aan een scherm dat je overal mee naar toe kan nemen. De AOC 16T3EA is een draagbaar 15,6 inch scherm met een gewicht van 1,1 kilogram.

AOC heeft de AOC 16T3EA aangekondigd, een draagbare monitor met een 15,6-inch (39,5 cm) Full HD-scherm. Het ontwerp van de monitor richt zich op de behoeften van professionele gebruikers en met name hybride werknemers die een dynamisch en betrouwbaar hulpmiddel nodig hebben om hun productiviteit en flexibiliteit te verhogen.

Draagbaar scherm

Het mobiele scherm biedt de mogelijkheid om eenvoudig een opstelling met meerdere schermen te creëren of je extra schermruimte te geven onderweg. Het slanke en draagbare ontwerp met dunne randen zorgt ervoor dat de monitor gemakkelijk mee te nemen is. Met een dikte van slechts 11,5 mm en een gewicht van minder dan 1,1 kg, is de 16T3EA ook handig voor gebruik onderweg.

In het compacte formaat is ruimte voor een 15,6 inch Full HD IPS-paneel. AOC meldt een piekhelderheid van 250 nits, wat voldoende is voor gebruik in binnenruimtes. Het scherm is compatibel met USB-C voor het aansluiten van apparaten. Wil je de monitor toch vastzetten, dan is er ondersteuning voor de 50 x 50 VESA-standaard.

De AOC 16T3EA is vanaf medio augustus verkrijgbaar voor een adviesprijs van 179,00 euro, incl. btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home