Google integreert Gemini AI in zakelijke Workspace

Google integreert de Gemini AI-app in zijn zakelijke Workspace voor Business-, Enterprise- en Frontline-abonnementen.

Miljoenen Workspace-klanten kunnen nu gebruikmaken van de Gemini AI-app in hun zakelijke Workspace. Dat liet Google weten in een blog. Google benadrukt dat het privacy-, beveiligings- en nalevingsbeleid van de organisatie gehandhaafd wordt. Met deze integratie hoeven Workspace-klanten geen aparte Gemini-add-on meer toe te voegen. De app zit vanaf nu standaard in de productiviteitssuite van Workspace.

Gemini AI in Workspace

Google maakt bekend dat zijn Gemini AI een kernonderdeel zal zijn van de Workspace-productiviteitssuite. De zelfstandige Gemini-app zal vanaf het vierde kwartaal standaard opgenomen worden in Workspace Business-, Enterprise- en Frontline-abonnementen. Hierdoor hoeven gebruikers geen aparte Gemini-add-on toe te voegen.

lees ook

Google Gemini beschikbaar in de webversie en mobiele app

“Met ingebouwde gegevensbescherming van ondernemingskwaliteit kunnen werknemers overal tijd besparen en werk van hogere kwaliteit leveren, veilig en conform, met een AI-gestuurde assistent op het werk”, aldus Google. Via de beheerderscontrole krijgen klanten de keuze en controle over hoe de Gemini-app omgaat met gebruikersprompts en gegenereerde antwoorden. Dit om te benadrukken dat Gemini deze bedrijfsinformatie niet gebruikt om Gemini-modellen te trainen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home