Rubrik stelt nieuwe Enterprise Proactive Edition voor, gericht op cyberweerbaarheid 

Rubrik

Rubrik introduceert de nieuwe Enterprise Proactive Edition (EPE) om bedrijven te helpen hun data beter te beschermen tegen cyberaanvallen. 

Rubrik lanceert de nieuwe Rubrik Enterprise Proactive Edition (EPE) met ondersteuning voor Data Security Posture Management (DSPM) voor cloud, SaaS en on-premises. Het biedt bedrijven een betere cyberweerbaarheid met geavanceerde beschermings- en herstelmogelijkheden.  

Cyberweerbaarheid vergroten

Na de overname van Laminar, een DSPM-bedrijf gericht op cloud, volgt nu de Rubrik EPE. Dit is het eerste volledige aanbod van Rubrik en Laminar op gebied van cyberweerbaarheid, dat zowel cyberherstel als cyber posture integreert voor bedrijven, de cloud en SaaS. Data Security Posture Management (DSPM) is noodzakelijk voor bedrijven om zich weerbaar te kunnen opstellen tegen verschillende cyberdreigingen zoals ransomware. Enkele belangrijke functies: 

  • Uitgebreide zichtbaarheid in een hybride omgeving, van cloud en SaaS tot datacenters 
  • Waken over data assets om gevoelige data beschermingsniveaus en beleid voor gebruikerstoegang te identificeren 
  • Inzichten in activiteiten die op deze datasets worden uitgevoerd 
  • Ontdekken van misconfiguraties zodat IT- en securityteams deze kunnen corrigeren en zo onbedoelde blootstelling van data kunnen verminderen 

Overload aan data

Rubrik EPE stelt bedrijven in staat om bedrijfsgevoelige data te beveiligen met beschermings- en herstelmogelijkheden om een betere cyberweerbaarheid te bereiken in de cloud-, SaaS- of on-premise omgeving. “De snelheid waarmee cyberbedreigingen evolueren, overtreft vaak de preventieve maatregelen van de meeste bedrijven. Traditionele securitymethoden zijn niet langer voldoende; kwaadwillenden beschikken over een breed scala aan hacks, inloggegevens en maken gebruik van AI. Organisaties worden gedwongen om de schade te herstellen en zich af te vragen wat de volgende stap gaat zijn,” zegt Mike Tornincasa, Chief Business Officer bij Rubrik. 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home