1Password krijgt eindelijk volledige Safari-integratie met iOS 15

1Password

Populaire wachtwoordmanager 1Password brengt met de lancering van iOS 15 een grote update naar de Safari internetbrowser. Voortaan biedt het een volledige integratie aan voor een naadloze ervaring. De iPad-versie krijgt zelfs de volledige desktopervaring.

Sinds de lancering van 1Password X voor desktop webbrowsers loopt de ervaring op iPhone en iPad flink achter. Met de lancering van iOS 15 en iPadOS 15 vandaag is dat voortaan verleden tijd. Je kan nu 1Password integraal terugvinden in de Safari-internetbrowser. Je kan met een tik op het scherm handig inloggen of doorheen je opgeslagen gegevens zoeken. Wie een nieuw wachtwoord moet ingeven, kan een veilige variant genereren.

1Password gaat zelfs een stap verder en biedt voortaan op iPhone en iPad machine learning aan bij complexe inlogformulieren om automatisch alle data in te vullen. Wie tweestapsverificatie (2FA) gebruikt, kan dat integreren in 1Password zodat die automatisch de code invult.

De volwaardige desktopversie op iPad biedt naast een paar extra functies dezelfde familiaire omgeving als op pc of Mac.

Deze update van 1Password is gratis voor alle bestaande gebruikers. 1Password is geen gratis wachtwoordmanager en vereist een maandelijks abonnement. Prijzen starten vanaf 2,99 dollar per maand.

lees ook

Zoek je een vervanger voor LastPass? Dit zijn 4 goede gratis alternatieven

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home