Windows Copilot landt in Insiders Dev Channel

Windows 11

Na de introductie van vorige maand, is Windows Copilot nu beschikbaar voor geselecteerde testers in het Insiders Dev Channel.

Microsoft stelde zijn nieuwe AI-assistent vorige maand voor tijdens de Build-conferentie. Nu is Windows Copilot klaar om testen te ondergaan door geselecteerde leden van het Insiders Dev Channel. Deze eerste preview focust vooral op de user interface.

Voorwaarden

Wil je Windows Copilot kunnen testen, dan moet je beschikken over Windows Build 23493 of hoger in het Insiders Dev Channel. Zorg bovendien dat je werkt met versie 115.0.1901.150 of hoger van Microsoft Edge.

Opstarten

Om te beginnen klik je eenvoudigweg op het nieuwe Windows Copilot-icoontje in de taakbalk. De AI-assistent gebruikt hetzelfde Microsoft-account of Azure Active Directory-account om in te loggen bij Windows.

Windows Copilot zal rechts op je scherm verschijnen als een verticale balk, zodat je het systeem tegelijk met je andere activiteiten kan gebruiken.

lees ook

Microsoft opent inschrijvingen voor Copilot: slimme assistent die je werk opknapt

Wat te doen

In deze eerste preview kan je Windows Copilot opdrachten geven of vragen stellen, zoals de AI een afbeelding laten creëren, dark mode laten inschakelen of je kan een samenvatting van een website vragen.

Via het icoon met de drie puntjes kan je feedback geven en eventuele problemen melden. Microsoft wil deze preview hierna nog in andere kanalen van Windows Insiders lossen, inclusief de mogelijkheid voor IT-teams om de gebruikservaring te managen binnen hun organisaties.

Vorige maand paste Microsoft zijn API-systeem voor Copilot al aan, meer in lijn met ChatGPT.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home