Hybride werken met Windows 11 2022 Update: videovergaderen en Universal Print

Microsoft laat zijn nieuwste besturingssysteem beter inspelen op hybride kantoren met de Windows 11 2022 Update.

Hybride vergaderingen zullen niet meer verdwijnen. Daarom maakt Microsoft de ervaring beter met de Windows 11 2022 Update. Alle nieuwigheden zitten gebundeld onder de noemer Windows Studio Effects. Daarin zitten functies om achtergrondgeluid te filteren. Net als een functie om de camera op jou te focussen, ook tijdens het rondwandelen. Een functie die ervoor zorgt dat het lijkt alsof je altijd recht in de camera kijkt, sluit het rijtje af.

De functies kunnen erg bekend in de oren klinken. In april dit jaar bracht Microsoft de functies al uit op alle nieuwe toestellen die nog dienden te lanceren.

lees ook

Nieuwe Windows 11-functies optimaliseren beeld en geluid in videovergaderingen

Online vergaderen wordt door de update bovendien toegankelijker. Daar zorgt de mogelijkheid voor live ondertiteling voor. De functie is toegankelijk op zowel teams als web-inhoud.

Uitbreiding Universal Print

Bedrijven die de dienst Azure Virtual Desktop in huis hebben, zullen vanaf nu Universal Print kunnen gebruiken. Universal Print zal daarnaast voortaan de webversie van Excel ondersteunen. Nieuwe mogelijkheden voor beheerders zullen later deze maand beschikbaar komen.

“We brengen nieuwe downloadbare rapporten uit, die de onbewerkte gebruiksgegevens bevatten, zodat organisaties gegevens kunnen importeren in hun bestaande analyseoplossingen. Er is ook een live dashboard met huurderbrede, printerspecifieke en gebruikersspecifieke informatie om u te helpen uw afdrukvolumes beter te begrijpen”, vult Wangui McKelvey, GM van Microsoft 365, aan.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home