Poll: wanneer laad jij je smartphone doorgaans op?

smartphone laden

Laad jij je smartphone regelmatig met kortere oplaadbeurten op of wacht je altijd tot het allerlaatste moment? ITdaily onderzoekt de laadgewoonten van IT-professionals.

Welke smartphone je ook hebt, vroeg of laat moet je het ding opladen. Iedereen heeft wel zijn of haar eigen oplaadgewoonten. De ene maakt er een principe van om de batterij binnen een bepaald percentagebereik te balanceren, terwijl anderen zich pas naar een oplader reppen als de batterij het gaat begeven. Er zijn ook heel wat smartphonegebruikers die hun toestel altijd ’s nachts opladen.

Bij een eerdere rondvraag aan het einde van 2023 ontdekten we dat het merendeel van de IT-professionals nog een trage lader hebben, maar ook dat snelladen stilaan ingeburgerd geraakt. Draadloos laden blijft nog eerder een luxe, al is het ook geen zeldzaamheid meer. In een nieuwe rondvraag onderzoeken we verder de laadgewoonten van IT-professionals en peilen we naar wanneer het toestel opgeladen wordt.

Verkies je korte oplaadbeurten om je toestel op een stabiel percentage te houden, of wacht je tot de batterij bijna leeg is? Deelnemen aan de rondvraag kan door onderstaande poll in te vullen:

Poll: Wanneer laad jij je smartphone doorgaans op

"*" indicates required fields

Wanneer laad jij je smartphone doorgaans op?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Iedere maand peilen we bij onze lezers naar een actueel technologisch onderwerp. Benieuwd naar de resultaten van vorige polls? Hier vind je het overzicht.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home