Samsung bevestigt volgende Unpacked-event op 11 augustus

Samsung unpacked teaser

De teaser toont een glimp van de Samsung Galaxy Fold 3 en Galaxy Flip 3. Traditioneel gezien wordt in augustus ook de nieuwe Galaxy Note aangekondigd, maar daarrond ontbreekt elk spoor.

Samsung heeft op zijn volgend Unpacked-event een definitieve datum geprikt: 11 augustus. De teaser laat weinig aan de verbeelding over welke twee toptoestellen worden aangekondigd, maar de Galaxy Note lijkt een snipperjaar te nemen. Eerder dit jaar alludeerde Samsung al dat het huidige chiptekort betekent dat er lastige beslissingen werden genomen. Volgend jaar is de Note-reeks echter wel opnieuw een zekerheid, aldus Samsung.

Terug naar de uitnodiging waar de Samsung Galaxy Fold 3 en Galaxy Flip 3 duidelijk worden afgebeeld. In een lek twee weken geleden verschenen de eerste beelden van beide toestellen, alsook die van de Samsung Galaxy S21 FE. Wat betreft specificaties is er voorlopig weinig bekend rond de nieuwe toestellen. Afwachten tot 11 augustus wanneer al het nieuws bekend wordt gemaakt. De livestream kan je bekijken om 16 uur onze tijd op YouTube.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home