Samsung Smart Monitor M8 wordt slimmer 

Samsung toont zijn nieuwste updates van de Smart Monitor M8 op CES 2024. Deze lijn slimme monitoren gaat nog een stap verder met nieuwe functies die werken zonder het gebruik van een pc. 

De vorige generatie van de Smart Monitor M8 van Samsung bood al diverse functies aan die werkten zonder het gebruik van een pc, zoals onder andere Netflix, YouTube en de app-versie van Office 365. Op CES 2024 onthulde het bedrijf extra functies van zijn nieuwste lijn slimme monitoren. De nieuwe Smart Monitor M80D zou ergens dit jaar beschikbaar zijn, maar over de prijs werd er nog niet gesproken. 

Functies zonder pc

De Smart Monitor M80D meet 32 inch en heeft een 4K-resolutie. Zonder pc draait het slimme scherm op Tizen: een besturingssysteem voor slimme toestellen dat Samsung zelf heeft ontwikkeld. Het scherm heeft een webcam aan boord. In combinatie met de Office-apps krijg je zo behoorlijk wat productiviteit zonder dat je je laptop moet bovenhalen.

lees ook

Nieuwe Samsung monitor is tegelijk een smart tv met app store

Dit nieuwe toestel werkt ook met HDR10+, heeft ingebouwde 2-kanaals luidsprekers en Bluetooth om rechtstreeks verbinding te maken met andere gadgets zoals wearables. Daarnaast beschikt het nieuwe model over een tool om afbeeldingen en tekst van andere Samsung-apparaten naar de monitor te sturen en kan het worden geïntegreerd met Galaxy Buds. 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home