Samsung schrapt alle bewijs dat de Galaxy S21 FE er ooit komt

Samsung Galaxy S21 FE

Ondanks de talloze lekken rond de Samsung Galaxy S21 FE deze zomer, zag het toestel nooit het levenslicht. Samsung rept zich nu om alle online kanalen te wissen en lijkt zo de smartphone voor altijd te schrappen.

Begin juli was er een groot lek rond de lancering van nieuwe Samsung-toestellen met de Galaxy Z Fold 3, Flip 3 en de Galaxy S21 FE. Een maand later werden de eerste twee toestellen officieel aangekondigd, maar rond de Samsung Galaxy S21 FE bleef het stil desondanks alle geruchten en gelekte promoshots zoals hieronder op Twitter:

Nu lijkt Samsung alle bewijzen die richting de Galaxy S21 FE wijzen te vernietigen. Ondersteuningswebsites in Hong Kong, Singapore en Zuid-Afrika rond het toestel werden offline gehaald volgens Wccftech. De telefoon werd een aantal keer gelekt via Samsungs eigen website en in gelekte handleidingen. De pagina’s bleven al die tijd online, tot nu.

Alle signalen wijzen naar een schrapping van de Samsung Galaxy S21 FE. Aan de éne kant is dit opvallend, gezien het enorme succes van de Galaxy S20 FE die vorig jaar lanceerde. Daar tegenover staat nu wel dat de Galaxy Z Fold 3 en Flip 3 uitstekend presteren en er heerst nog steeds een wereldwijd chiptekort. Met de Galaxy S22 line-up in het vooruitzicht begin 2022 kunnen we de mogelijke schrapping wel kaderen.

Het kan echter nog altijd dat Samsung de telefoon officieel aankondigt dit najaar. Afwachten wat de Koreaanse smartphonefabrikant nog uit zijn mouw tovert.

lees ook

Chiptekort verplaatst zich naar goedkope hardware

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home