Oppo stopt niet met ontwikkeling vouwbare smartphones

Na eerdere geruchten bevestigt Oppo aan de redactie dat het niet stopt met de ontwikkeling van vouwbare smartphones.

Nadat de Zuid-Koreaanse krant Korea Economic Daily vorige week meldde dat Oppo zou stoppen met de ontwikkeling van vouwbare smartphones, volgde een spervuur aan speculaties rond het merk. ITdaily kwam het gerucht ter ore vorige week, maar in tegenstelling tot andere media besliste de redactie hier nog niets over te schrijven omwille van de twijfelachtige reputatie van de bron.

Oppo heeft er gek genoeg vijf dagen over gedaan, maar bevestigt nu officieel dat het niet stopt met de ontwikkeling van vouwbare smartphones.

“Oppo’s toewijding aan de voortdurende ontwikkeling van opvouwbare smartphone technologie blijft onveranderd. Hou ons in de gaten voor officiële updates en aankondigingen.”

Het leek ons sowieso al een vreemde beslissing nadat Oppo ineens uit de race met vouwbare smartphones zou stappen. Moederbedrijf BBK tekende eind januari nog een 5G-deal met Nokia voor de merken OnePlus, Oppo en Vivo.

Daarnaast kon de OnePlus Open ons ontzettend charmeren vorig jaar. Het is de beste vouwbare smartphone vandaag op de markt beschikbaar. ‘Boenk erop’ schreven we in onze OnePlus Open review. De OnePlus Open is de internationale versie van de Oppo Find N3 die enkel in China wordt verdeeld. Beide zijn identiek, met uitzondering dat in China ook een gouden versie beschikbaar is.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home