OnePlus bevestigt dat zijn vouwbare telefoon die van Oppo is

OnePlus Open

De nieuwe vouwbare telefoon die dit najaar wordt aangekondigd, is het resultaat van gezamenlijk werk tussen Oppo en OnePlus. Beide merken zullen in verschillende markten worden ingezet.

Dit najaar lanceert OnePlus nog een high-end toptoestel, vermoedelijk een vouwbaar exemplaar. Om duidelijkheid te scheppen, laat Oppo chief product officer Peter Lau, de medeoprichter van OnePlus, weten dat beide merken de telefoon in tandem hebben ontwikkeld.

Hij voegt er ook nog aan toe bij The Verge dat de twee vouwbare telefoons, identieke tweelingen, in verschillende markten worden verdeeld. Waar het model van Oppo beschikbaar is zal OnePlus plaats ruimen, en andersom.

Oppo heeft al twee versies van de Find N gelanceerd en werkt aan een aankondiging van de Find N3 later dit jaar. De OnePlus Open zou de tegenhanger zijn, het eerste vouwbare model van het merk.

Volgens GSMArena wordt de Oppo Find N3 exclusief in China verdeeld later dit jaar en wordt de OnePlus Open het internationale model. Die beslissing zou niet vreemd zijn, aangezien beide voorgaande modellen ook exclusief in China beschikbaar waren. Enkel de Oppo Find N2 Flip zag een internationale release als concurrent tegen de Samsung Galaxy Z Flip 4. Of de opvolger daarvan ook een badge krijgt van OnePlus bij ons om de Oppo naam te reserveren voor China, is nog niet duidelijk.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home