Openbare bètaversies Apple iOS 18 nu beschikbaar, zonder Apple Intelligence 

Apple heeft de openbare bètaversies van iOS 18 vrijgegeven. Gebruikers kunnen zich nu aanmelden om de nieuwste functies uit te proberen, behalve Apple Intelligence.  

Apple publiceerde de openbare bètaversies van iOS 18 voor iPhone, iPad, Mac en Apple Watch. Gebruikers kunnen de nieuwe functies van deze volgende generatie Apple-software uitproberen door zich te registeren voor het Apple Beta Software Program. Voor wie nieuwsgierig is naar Apple Intelligence, zal nog even moeten wachten. Deze suite van AI-functies zal pas in het najaar in bètaversie verschijnen.  

Bètaversie testen

Apple stelde de openbare bètaversies van iOS 18 open voor gebruikers. Deze volgende generatie software voor iPhone, Mac, iPad en Apple Watch kan nu samen met zijn vele functies uitgetest worden. Op het WWDC24 van Apple werden al heel wat functies voorgesteld zoals RCS-ondersteuning, ChatGPT voor Siri, en Apple Intelligence, al is het nog niet zeker of die laatste wel naar Europa mag komen.  

lees ook

Apple Intelligence komt nog niet naar Europa: openlijke oorlogsverklaring aan de EU?

Wil jij de nieuwste generatie Apple-software uitproberen? Schrijf je toestel dan in via het Apple Beta Software Program. Gebruikers met een iPhone, Mac of iPad kunnen na het uitproberen terug overschakelen op de oudere versie. Test je de nieuwe functies uit op je Apple Watch, dan blijft deze testversie staan tot de officiële release en is terugschakelen naar oudere software niet mogelijk, laat Apple weten.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home