Microsoft Surface Laptop Studio vanaf 22 februari in België beschikbaar

Microsoft Surface Laptop Studio

De Microsoft Surface Laptop Studio is vanaf 22 februari bij ons beschikbaar. De laptop gericht op creatieve professionals werd in september vorig jaar al aangekondigd.

Microsoft levert zijn excentrieke Surface Laptop Studio vanaf 22 februari aan de Belgische markt. De basisconfiguratie van het toestel zal 1.699 euro inclusief btw kosten. Voor dat geld krijg je een toestel met Intel Core i5, 16 GB aan RAM en een SSD van 256 GB. De duurste versie van de laptop met Intel Core i7, 32 GB aan RAM, een 2 TB-SSD en een Nvidia GTX 3050 Ti kost 3.199 euro inclusief btw. Microsoft kiest nog voor elfde generatie-cpu’s (Tiger Lake).

Microsoft kondigde de Surface Laptop Studio in september vorig jaar al aan tijdens een speciaal event. De laptop valt op omwille van zijn excentrieke hardware. Het toestel opent zoals een klassieke laptop maar heeft een ezel-scharnier (of Dynamic Woven Hinge in Microsoft-taal). Daardoor kan je het scherm plat over het toetsenbord leggen. Zodat je een (teken)tablet krijgt. De laptop heeft verder een 14,4 inch-schermdiagonaal en krijgt 2.400 x 1.600 pixels aan 120 Hz.

Creatieve pro’s

Microsoft richt zich met de relatief krachtige laptop op creatieve professionals. Het toestel volgt de Surface Book op. Die had een afneembaar scherm en kon zo eveneens dienst doen als laptop. Dit nieuwe model is wel één geheel, zodat Microsoft de hardware traditioneler over de basis en het scherm kan verdelen.

lees ook

Microsoft lanceert Surface Laptop Studio met roteerbaar 120 Hz scherm

De laptop is per direct te bestellen op de website van Microsoft. Ook Nederlanders kunnen het toestel al in hun digitale winkelmandje steken.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home