LinkedIn werkt aan premium bedrijfsabonnement met AI-tool en marketingfuncties

LinkedIn ontwikkelt een nieuw abonnement Premium-bedrijfspagina die AI bevat voor contentcreatie en diverse functies om het aantal volgers te vergroten. 

LinkedIn experimenteert steeds meer met nieuwe functies en mogelijkheden. Zo kondigde het bedrijf recent aan dat het werkt aan de mogelijkheid om in-app-games, een TikTok-achtige videofeed, en ook AI-chatbots toe te voegen aan het platform. Nu experimenteert LinkedIn met een nieuw abonnement voor Premium-bedrijfspagina’s. Het abonnement zou naar verluidt neerkomen op 99 dollar per maand en stapsgewijs uitgerold worden, enkel voor premiumgebruikers.  

Premium bedrijfspagina-abonnement

LinkedIn bevestigde aan TechCrunch dat het stapsgewijs werkt aan een LinkedIn Premium Bedrijfspagina, een nieuwe dienst voor kleine en middelgrote bedrijven. De prijzen voor dergelijk abonnement zou naar verluidt neerkomen op 99 dollar per maand. Het abonnement zou AI bevatten die gebruikers helpt bij het creëren van content en allerlei diverse tools om het aantal volgers te laten groeien.  

lees ook

Microsoft brengt Windows en LinkedIn in lijn met DMA

De eerste details zijn alvast bekend op de pagina van LinkedIn. Beheerders van een pagina met een Premium bedrijfs-abonnement kunnen de functies gebruiken. Het product wordt geleidelijk beschikbaar gesteld en enkel superbeheerders van de pagina kunnen zich abonneren op Premium Bedrijfspagina. 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home