iPhone 13 mogelijk eerste iPhone-model met 1TB opslag volgens Kuo

iphone 12 pro

Apple-analist Ming-Chi Kuo verwacht dat morgen voor het eerst een 1TB-versie van een iPhone wordt aangekondigd. Enkel de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max zouden de optie krijgen. De 64GB-optie verdwijnt, 128 GB wordt het minimum voor elk iPhone 13-model.

Op 14 september vindt het jaarlijkse iPhone-event plaats van Apple. De nieuwe iPhone-modellen worden traditioneel altijd in september aangekondigd. Dit jaar is het de beurt aan de iPhone 13-reeks. Apple noemt zijn event ‘California Streaming’, een titel zonder tips rond de nieuwe iPhone 13 die wordt aangekondigd. Net als vorig jaar is er opnieuw geen lokaal event, enkel een livestream die iedereen online kan volgen.

Apple-analist Kuo geeft vlak voor het event een tipje van de sluier. Hij is doorgaans goed geïnformeerd over wat er allemaal wordt verwacht. Zo laat hij weten dat de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max allebei voor het eerst een 1TB-optie hebben. De iPhone 13 en iPhone 13 Mini starten voortaan vanaf 128 GB en bieden naast 256 GB ook 512 GB aan. De 1TB-optie is enkel beschikbaar voor de topreeks.

Verder zijn er weinig nieuwe functies gelekt naar het grote publiek. Algemeen wordt verwacht dat dit jaar maar een kleine incrementele upgrade wordt voor de iPhone-modellen. Kuo verwacht naast nieuwe iPhones ook AirPods 3 en zegt dat de huidige AirPods 2 ook beschikbaar blijven. Andere geruchten wijzen op een lancering van de Apple Watch 7 met een snellere nieuwe processor en opgefrist design, maar daarover zegt Kuo niets.

Afwachten tot 14 september. De livestream start om 19u onze tijd en kan je live op de Apple-website volgen.

lees ook

Apple lanceert magnetische extra batterij voor iPhone 12-modellen

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home