Poll: Hoeveel mag een nieuwe smartphone voor jou maximaal kosten?

scherm smartphone samsung

Smartphones komen in verschillende prijsklassen. Heb jij genoeg aan een budgettoestel, of wil je enkel het beste van het beste? ITdaily onderzoekt hoeveel IT-professionals willen besteden aan een nieuwe smartphone.

Bij de aankoop van een nieuwe smartphone zijn er veel zaken waar je naar kan kijken. De ene wilt een batterij die lang meegaat, de andere wilt goede camera’s of is verknocht aan een bepaald merk. Een factor die uiteindelijk voor velen de doorslag zal geven, is de prijs van het toestel. Je kan wel de allerbeste specificaties willen, als je budget het niet toelaat om duizend euro of meer aan een smartphone te besteden, zal je in een klasse lager moeten kijken.

Een eerdere rondvraag bij onze lezers leerde ons al dat de meerderheid van IT-professionals een smartphone van zijn of haar werkgever krijgt, al dan niet met vrije toestelkeuze. Maar 42 procent heeft zijn/haar smartphone zelf gekocht. De redactie van ITdaily wil daarom te weten komen wat het maximale bedrag is dat IT-professionals bereid zijn uit te geven aan nieuwe smartphone.

Neem deel aan de rondvraag door onderstaande lezerspoll in te vullen. De antwoordopties zijn opgedeeld in vijf prijsklassen.

Iedere maand peilen we bij onze lezers naar een actueel technologisch onderwerp. Benieuwd naar de resultaten van vorige polls? Hier vind je het overzicht.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home