Dell Latitude 9330 combineert videobelknoppen in een touchpad

Dell Latitude 9330

De Latitude-reeks van Dell verwelkomt een nieuw 13-inchmodel met aanraakscherm en 360 gradenscharnier onder de noemer Dell Latitude 9330.

Asus is niet langer de enige laptopbouwer die sneltoetsen stopt in zijn touchpad. Dell vervoegt het rijtje met het nieuwste Latitude-model. In het brede aanraakvlak zitten vier sneltoetsen om beter te videobellen. Met één tik kan je je camera uitschakelen, scherm delen, chatvenster openen en microfoon uitzetten.

De Dell Latitude 9330 is de eerste laptop binnen de luxueuze (en dure) professionele 9000-reeks met een 13,3-inchscherm. Het aanraakscherm (2.560 x 1.600 pixels) heeft een 16:10-verhouding en flinterdunne schermranden rondom.Toch slaagt Dell erin om bovenaan nog een webcam met automatische privacyklepje weg te werken. Afwachten of de camera beter presteert dan de exemplaren in die andere XPS-premiumlijn.

De fabrikant claimt dat het scherm een sRGB-kleurbereik 100 procent dekt. De maximale helderheid is 500 nits, normaal voldoende om bij direct zonlicht duidelijk leesbaar te blijven.

Dell Latitude 9330

Je kan de laptop configureren tot en met een 12de generatie Intel Core i7-chip, 32 GB RAM (LPDDR5) en 1 TB PCIe-opslag. Elk configuratie komt met een 50 Whr-batterij. Dell maakt niet bekend wat de geschatte batterijduur is van het systeem. Rondom het toestel is er ruimte voor twee USB-C-poorten (Thunderbolt 4-compatibel) en een optioneel nanosimslot voor 5G-connectiviteit. Het gewicht bedraagt 1,27 kg.

lees ook

Nieuwe Dell workstations bundelen unieke RAM-oplossing met krachtige specificaties

De Dell Latitude 9330 is vanaf juni beschikbaar. Een adviesprijs voor de premium laptop wordt later bekend gemaakt.

Dell Latitude 9330

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home